Fire av klubbens hunder stilte til start på lørdag. Sissel Grongstad stilte med LV Erte og SV Teri, Undertegnede stilte med SV Gaia og Steinar Pedersen kom luntende lørdagsmorgen og bedyret at nå skulle han kaste bort 300 kr, som sagt så gjort...

Både Gaia, Kalle og Erte røk ut på søksapporten, mens Teri røk ut på sporet. Skuffelsen satt litt ekstra hardt, men sjøl gjort er vel gjort. Mor og Gaia hadde kun trent på tørka rype, så da ho fant fersk rypene ute i terrenget og plukka opp den ene, ble den raskt spytta ut.

Med en høyløpsk tispe ble lørdagskvelden spennende for hannhundene. Lille og Kalle til Steinar ble etterhvert svært så entusiastiske. Når mor skulle opp i campingvogna og se etter dyra, fulgte det på et helt kobbel med hannhunder. Lille kom og tok meg i hånda og ville leie meg opp til vogna. Vi flytta inn i lavvoen på kvelden og fyrte bål. Både Kalle og Lille svermet om meg og ville sjarmere seg til en plass i campingvogna. Lille var stadig og tok meg i armen, Kalle nøyde seg med å ligge over fanget.

Søndagsmorgen var mange smaløyde til tross for at prøvestarten var halv elleve. Også i dag stilte klubben med fire hunder. Ingeborg med KV Ergo. Sissel med Erte og Teri og jeg med Gaia. Vi kunne jo ikke gi oss, så vi dro opp litt tidligere og trente på fersk rype med Gaia og Ergo.

Desverre så rauk Ergo ut på søksapporten. Teri og Erte dro i land hver sin 2Ak, mens Gaia slo til med 1AK.

Lørdagen var det kun premiert to hunder, mens søndagen bar frukter og seks hunder kunne ta hjem premie.

Alt i alt en trivelig helg. Til neste år håper vi at mnage flere av klubbens hunder stiller på kombinert prøve og hevder seg.

PS! Tierra til Ingeborg fikk i løpet av natta 13!!! valper.