MTFK har gjennomført to prøver i vinter. Den første prøven på Bryggerhaugen fikk vanskelige rammforhold med tildels mye regn og vind. Forholdene var absolutt ikke på vår side, og kun noen få hunder ble premiert. Alikevel fikk vi premiert 5 hunder fra MTFK med Ørntuas Flicka med beste resultat en 1 UK. Totalt ble det delt ut 7 premier.
Været var heller ikke på vår side i ukene før Senjaprøven skulle gjennomføres. Vi fikk enorme mengder snø på Senja, kombinert med vind så fikk vi ekstrem skredfare og forhold vi ikke kunne leve med.
Prøven ble i løpet av noen få dager flyttet til Altevatn med Villmarkssenteret som base. Senteret er ett populært sted og når i tilegg været endelig var på vår side ble det en flott prøve med mange premieringer. Det var godt med fugl i de fleste terreng. Lørdag hadde to av partiene 50 % premiering. Totalt ble det det ut 32 premier !. Og prøven hadde totalt sett ca 30 % premiering. Ikke overraskende gjorde MTFK seg bemerket i alle klasser.
For lett tilgjengelige resultater anbefales Royaluras sider.
På vår egen resultatside under MTFK Cup er nå resultatene i ferd med å renne inn, og pr dd er det registret i underkant av 80 premier for hunder tilhørende MTFK. Alt fra 1 VK med CK og CACIT til 3 UK. Det viser det gode spennet vi har i klubben. Det skulle ikke forbause meg om vi ender opp med over 90 premier fordelt på rett over 20 eiere når alle har fått sendt inn sine reultater.

En kan ikke oppsummere sesongen uten å nevne noen resultater spesielt.
Ulf Antonsen har denne vinteren gjort det meget skarpt med sin ES Tzara. Med seier i både Lappland Cup og Arctic Cup har denne ekvipasjen represemtert på en fremragende måte. Ulf og Tzara har hentet hele 9 premier i vinter.
I Arctic cup hadde klubben hele 8 kvalifisert, og hele 5 i finalen. Og som ikke det var nok tok vi med oss de tre første plassene hjem. Nr 2 ble Ørtuas Flicka med Rune Hoholm og nr tre ble Sallirs Linni til Mads Hansen. Fantastisk !
Arnfinn Steiro fikk i vinter sin første CACIT med sin Navstilias Pelle og vant prøven på Arnøya.
Ørntuas Aiko og Stian Henriksen var med på laget som tok tredjeplass under NM vinter.
Odd Brede Sommarseth har oppnådd tre 1 VK med sine to hunder, og vant i tilegg prøven Tromsø.
I tilegg er det oppnådd en rekke VK premieringer.
Stig Kvernmo med sin ES Hømyrstuas Isa har hentet hele 8 premier i UK i vinter.
Jeg drister meg til å påstå at MTFK må være en av de mestvinnende klubbene i Nord Norge. Og det skal vi være stole av.
Nå endrer året karakter og innhold, vi går mot en vår med foredrag, aversjonsdresur og utstillingstrening. Se forøvrig hjemmesiden for oversikt over aktiviteter.
Styret i MTFK takker alle for en fin vinter !