VELKOMMEN TIL ALTEVATN!

Nytt av året er at Midt-Troms Fuglehundklubb står for utleie og bespisning ved Villmarkssenteret på Innset. Vi har senket prisene og håper å få samlet mange av våre jakt- og prøvevenner for et trivelig lag rett før jakta.

Sekreteriat, jegermiddag og opprop vil foregå på Villmarkssenteret og det vil være merket når en kommer til Innset.

PRØVELEDER: Jon-Dagfinn Aspenes, tlf 90812039, epost jon-dasp@online.no

Overnatting og Jegermiddag:

Vi vil selge øl og vin på plassen i tillegg til annen mat under hele helga.

Pris pr. pers inkludert 2 overnattinger, 2 frokost og lunsjpakke, samt jegermiddag : 800,-

Kun overnatting: 350,- pr. natt
Kun frokost/lunsj: 70,- pr. dag
Jegermiddag: 150,-

De som ønsker overnatting bes om å sende prøveleder en mail (jon-dasp@online.no). Skriv også om dere ønsker jegermiddag. De som kun ønsker å delta på jegermiddag lørdag kl. 2000 må også sende en mail om dette, da det ikke blir anledning å melde seg på under prøven.

Terreng:

I utgangspunktet blir terrengene rundt Altevatn, men vi har også mulighet å bruke andre terreng. Dette vil bli annonsert like før prøven. Vi gjør oppmerksom på at det vil kunne være både sau og rein i terrengene så ta med saue renhets bevis.

Påmelding:

Gjøres til kto. nr 9741 11 64148 mrk. bet med reg.nr, evt. fører, klasse og dager. VK må føre på siste VK premie eller 1AK. Ved fullkombinert merk med fullkombinert. Påmeldingsfrist er satt til 13.august!

Søndag blir det fullkombinert. Vi tar i mot påmeldinger også på lørdag i sekreteriat slik at evt. VK hunder som er utslått kan melde seg på.

Skulle det være noen spørsmål så ta kontakt med prøveleder Jon-Dagfinn Aspenes på tlf. 908 12 039 eller mail jon-dasp@online.no

Ta med Godt humør og topp stemning…denne helga skal vi ha det storkos ☺

Mvh prøveleder Jon-Dagfinn