Det kom noen regnskurer i løpet av utstillinga, men villmarksfolk som vi er var vi kledt for anledningen...

Som eier av vorsteh blir det bestandig en lang dag, uavhengig av BIS bedømmelse, men det er gøy å få med seg alle hundene. Jeg er nå av den typen som må stryke på alle (altså hundene). Møtte opp i rene klær, men i løpet av dagen så det ut som om jeg hadde rullet i gjørma. Mon tro om det var de som ga utslag i 2.premien til Gaia, men så er det nå de som får full pakke uansett hvordan de stiller ut seg og hunden...

Steinar_og_Mikkel.JPG

Steinar_og_Mikkel_2.JPG

Har ikke fått inn resultatene enda, men klarte å få med meg noen. Tar høyde for at det kan være feil!

BIS og BIR Breton: Maximilian Maxòn Du Mont D'armagnac. Eiere Linda og Geir Vadstein.

BIR Irsk Setter: Hadseløya's Keano. Eier Thomas Håvardson.

BIR Pointer: Scott. Eier Frode Henriksen

BIR K Vorsteh: Tresjøens Spidi. Eier Wanja Andersen

2.BIS og BIR LV Vorsteh: Fjordlandets Erte. Eier Sissel Grongstad.

3.BIS og BIR S Vorsteh: Noraførr's D'Teri. Eier Maria Nyborg.

Heidi_og_Gl_d.JPG

Bjørn var en veldig folkelig dommer og fortalte villig om både raser og hvorfor en del av oss ikke nådde helt til topps eller opp til 1.premie. Når man har en så liten og intim utstilling som dette er det så flott at dommer tar seg tid til å forklare. Her forteller han hvorfor Heidi ikke får mer enn 2.premie på sin ES Glød. Det var visst noe med nesen...( om det er hunden eller eiers vites ikke eksakt).

Kjetil_og_Tango.JPG

ES Tango strammet seg opp for anledningen og la fra seg passgangen. Å kose litt ekstra med dommeren skulle vise seg å være lurt. De gikk hjem med en velfortjent 1.premie.

Malestaven_ble_flittig_brukt..JPG

Målestaven blir hyppig brukt under utstillinger. Alle raser har en høyde standard for tisper og en for hannhunder. Noen standarder er tilpasset norske forhold. Man ser oftere og oftere at hundene er for små eller akkurat innenfor standarden.

Helge_og_Karo.JPG

Helge og Karo er på sin første utstilling og ble belønnet med 1.premie.

Johhny_og_Raki.JPG

Johnny måtte ha ekspert hjelp for å føre Raki. Ingeborg gjorde jobben og Raki fikk Cert.

Ber om at alle må sende inn sine resultater for å få de registrert i resultatlista og cupen. Ellers har jeg lagt ut flere bilder tatt av meg selv og Morten Nordhus på: http://picasaweb.google.com/kwigge/MTFKSUtstilling16Juni2007