fjallatinda Frost 1 UK med far
Thomas Hansen og Fjellatinda Frost

Spennende korthårvorsteh fra Island!

Lørdagen stilte Thomas Hansen med sin korthårvorsteh Fjallatinda Frost i UK. Frost er 11 mnd gammel og skulle ha sin første jaktprøvestart. Etter 60 minutter avprøving stod Frost igjen med 1 UK og en svært glad fører ;) Han fremviste meget gode søksegenskaper og fant sin fuggel som ble behandlet på beste vis. Frost ble kåret til prøvens beste unghund! En sterk prestasjon av en meget ung hund!

Blir spennende å følge videre :)

Lilo til Kjartan
Snyfjellets CT-Lillo

Engelsksettere viser vei!

Kjartan Lindbøl jakter premie med engelsksetteren Snyfjellets CT-Lillo. På sin andre dag som AK-hund leverer Lillo varene til fulle. Finnes i stilfull stand og reiser på ordre villig og presist rype. Når alle andre detaljer også er på plass får Lillo sin velfortjente 1.AK!

Også Ulf Antonsen har funnet veien til Senja med engelsksetteren Tzara. Dette er unghunden som vant Artic-cup 2013 og som nå er klar for å gjøre VK utrygg :) Søndag leverer Tzara en arbeidsprestasjon som med sine to fuglearbeid (FUR og FMR) ikke kunne resultere i annet enn billett til VK!

Nelly med mor 1 AK
Lena Jakobsen og Snyfjellets-NM-RED Nelly

"Come on you reds!"

Søndagen gikk Lena Jakobsen til startstreken med si irsksettertispe Snyfjellets-NM-RED Nelly. Hun fremviser stor fart, fin stil og lett aksjon, og dekker terrenget utmerket. Finner rype og leverer et komplett arbeid. Dommer skriver: "en fremragende hund, som i dag tildeles 1 pr AK"! Blir tøff å konkurrere mot i VK :)

Stian Korneliussen stiller med sin irsksetter G-Primus Av Miessevârri i AK. Primus jakter hele dagen utmerket og finnes på slutten av dagen i stand. På ordre reiser han rypene, rolig og presist. Er rolig i oppflukt og skudd og utreder ok. Slikt liker vi og Primus premieres med 1 AK og er klar for VK-livet!

 

Tzara til Ulf
Ulf Antonsen og Tzara

I tillegg til disse var det flere av klubbens ekvipasjer som fikk fine premier.

MTFK gratulerer alle premierte og takker alle deltakere, dommere og komite for en fin helg!

Her finner dere premielisten for Senjaprøven

/getfile.php/2545573.1583.wqpyfxtfrr/Premieliste Senjaprøven 2014 oppdatert versjon.docx