Klubbens hunder markerte seg meget sterkt i helgas prøve på Altevatn. Av de totalt 19 premiene som ble delt ut-inkludert fullkombinert, så tok klubbens hunder 9 av disse premiene. Når vi så ser at av 7 første premier så stod vi igjen med 3 av disse.

Dette var Ørntuas C Aiko til Stian Henriksen som i sin første VK start fikk en 1 VK etter to fugl arbeid og to presisjoner. Noe som viser at han er en meget god fugl behandler. At Rune Hoholm og Ørntuas C Rypa forøvrig kull søster til Aiko også kom på premielisten var for mange kanskje ikke fult så overraskende. Men like fult imponerende at to søsken tok 1VK i hvert sitt kvalifiseringsparti. Bing Karlsen hadde på lørdag sin første start i UK og fikk en flott 1UK etter og prestert hele 3 fugl arbeid gjennom dagen.

Andre hunder fra klubben som tok for seg av premiebordet denne helgen var:

IS Sæterelvas Trom-so Øyvind Berger 2VK

IS NM Red Yukon Kato Fredriksen 2AK

B Reisavannets Star Kjartan Lindbøl 2AK

ES Berrskallens Tango Kjetil Olsen 2AK

KV Rampens Nina Lars Haugene 2UK

KV Gakorimyras Ari Arne Gunnar Moen 3UK Fullkombinert

Disse resultater viser at vår medlemmer gjør en glimrende jobb med sine hunder og kan hevde seg mot hvem det måtte være. Det er til stor inspirasjon for oss andre som ikke lyktes denne helga. Håper derfor at vi tar oss tid å vise oss fram på andre prøver nært og fjernt. Lykke til videre alle sammen.