Spesialutstilling for Vorsteh 9.juli på Setermoen med valpeshow for alle raser

Fjorlandets Erte
NVK Troms inviterer til spesialutstilling for alle vorsteh rasene 9.juli 2011 kl.10.00 med påfølgende valpeshow som er åpen for valper av alle raser. Dommer er Marianne Holmli fra Bodø.
Utstillingen er lagt til Steiland på Setermoen. Et flott område som eies av Bardu Jeger og Fisk med lavvo og hus der det er tilgang på toaletter. På Steiland er det muligheter for å sette opp telt/lavvo eller campinvogn.

Trykk på overskriften for å lese mer.
Fjorlandets Erte

Vorstehtreffet 8-10.juli 2011

Samtidig med utstillingen arrangerer vi Vorstehtreffet som er en årlig aktivitet i NVK Troms. Her samles det vorstehfolk fra hele fylket og kanskje fra andre fylker. Alle som ønsker å delta er hjertelig velkommen.Vi møtes fredags ettermiddag og setter opp camp ;).

Utstillingen 9.juli 2011

Lørdagen braker det løs med utstilling kl.10.00. Dommer er Marianne Holmli, en flott dommer som gjerne forteller litt om bedømmelsen sin underveis. Skriver er Bjørnar Gundersen og ringsekretær er Kari Irene Moan. Påmeldingsfristen er 1.juli på web. Gå inn på terminlisten på nkk.no og meld deg på. Deltagelse koster 350,- Vi har kjøpt inn flotte rosetter og skaffet til veie flotte premier.

Valpeshowet

Valpeshowet er åpent for alle raser. Du kan forhåndspåmelde via terminlisten eller melde deg på under utstillingen. Deltagelse koster 150,-

Grillkos

Utpå ettermiddagen på lørdag rigger vi oss til med grillmat og godt tilbehør ;) Vi skaffer til veie griller og grillkull.

Årsmøte 2011

Søndag blir det årsmøte i NVK Troms. Saksliste blir sendt ut til medlemmer

Steiland

Steiland er et flott område ved Barduelva som eies av Bardu Jeger og Fisk. Her har de en lavvo og et hus der det er tilgang på toaletter. Området er stort og det er god plass til telt/lavvo eller campingvogn. Se vedlegg for veibeskrivelse.

Steiland+Kart.pdf