VESTERÅLSPRØVEN:

Årets jaktprøver startet på Sortland 19. og 20. februar. Mange av våre hadde funnet veien til Sortland, og selv om ikke alle lyktes fullt ut, var det flere flotte prestasjoner.

Den som imponerte mest var nok Sigmund Nyborg fra Bardu. Med sine to flotte strihåra vorstehhunder fikk Sigmund 1. UK på Storsteggens Mocca og 2. AK på Noraførrs Teri.

Premieringer:

RASE

HUND

EIER/FØRER

PREMIE

SV

Storsteggens Mocca

Sigmund Nyborg

1 UK

P

Ørntuas C Oy

Henning Rosenlund

2 UK

GS

Huldrefjellets Diva

Sverre Andersen

2 UK

P

Pellarskogens Nico

Christian Sletbakk

2 AK

SV

Noraførrs Teri

Sigmund Nyborg

2 AK

P

Pellarskogens Nico

Christian Sletbakk

3 AK

LOFOTPRØVEN:

Lofotprøven har alltid vært en intim og sosial prøve, og i år måtte undertegnede prøve om det stemte. Jeg kan ikke si annet enn at det er rett, og det er ikke siste gang man tar den turen. Lofotprøven er en prøve med starter kun i UK og AK. Arrangementet var særdeles vellykket med glimrende prøveleder og komite, et herlig vertskap og ikke minst en fantastisk jegermiddag bestående av mølje. Fra klubben stilte to hunder; Undertegnedes Pellarskogens Nico i AK og Hadseløyas Roya til Per Erling Høvde i UK. Nico fikk hele 15 minutter slipp tid i løpet av to dager, og fant ut at dressuren slett ikke holdt mål. Roya stilte kun søndag, men det med hell. Hun imponerte dommer Vibeke Andresson og fikk sin velfortjente Artic Cup billett med 1.UK på sin aller første start.

Håper flere av klubbens hunder tar turen neste år.

Av Christian S.

Rase

Hund

Eier / Fører

Premie

IS

Hadseløyas Roya

Per Erling Høvde

1 UK