Midt-Troms Fuglehundklubb inviterer til jaktprøve på Senja 4. -5. mars 2023. Prøven omfatter klassene UK/AK og 2 dagers VK.

Hovedkvarter og sekretariat
Sekretariat/overnatting vil være på Haraldvollen Røde kors, Haraldvollveien 21, 9325 BARDUFOSS . Opprop hver dag kl.08:00. Sekretariatet vil være bemannet fredag fra kl.18:00, lørdag fra kl.13:00 og søndag hele dagen.

Påmelding
Påmelding til jaktprøven må etter de nye reglene skje elektronisk via NKK sin hjemmeside.
Påmeldingsfrist: 20.02.2023

Overnatting/bespisning
Sekretariat blir på Haraldvollen. Her er det mulighet for overnatting på rom og hytter. For bestilling av overnatting kan dere ta kontakt med prøveleder på e-post: ruhoholm@gmail.com
Jegermiddag blir servert lørdag klokken 20.00. Pris for jegermiddag er kr.200,- . De som skal ha middag må melde fra til prøveleder senest 1.mars.
Etter jegermiddag lørdag blir det høytidelig premieutdeling.
Premieutdeling søndag foretas fortløpende i sekretariatet ved å vise underskrevet kritikk fra dommer.
Det vil bli mulighet for å ta apportbevis i tilknytning til prøven på fredag fra kl.18:00. De som ønsker å avlegge apportbevis tar kontakt med prøveleder.
Vi tenker å bruke terreng primært på Altevatn og muligens på Senja. På Altevatn legger vi opp til å kjøre parti innover vatnet og vil ha behov for scootere til transport. De som har mulighet til å stille med scooter med plass til flere deltakere tar kontakt med Stian Henriksen på e-post: stian-h@live.no eller telefon 955 28 103.

Rune Hoholm, prøveleder
ruhoholm@gmail.com
Tlf. 91 33 55 46