KV Senjafjellets Tsarek
KV Senjafjellets Tsarek

KV Tsarek og Thomas

Tsarek, Thomas og Mona bor på Bonjorda i Lenvik kommune. Tsarek er Thomas første jakthund som han overtok da han var 6 mnd. Siden da har det bare gått oppover for ekvipasjen. De har jobbet jevnt og trutt og har flere gode resultater og vise til. I NM Høst var de første par ut på Hjerkinn Nord-Høy sammens med ES Luca til Bjørn Watle. Tsarek kommer for fugl, men Thomas når ikke å komme opp i situasjonen og Tsarek blir for urolig og må desverre utgå. Men ekvipasjen gikk ut med stil. Motivasjonen er på topp hos paret og vi kommer nok til å se mer til dem i årene som kommer!
ES Raki. Foto: Johnny Brattbakk
ES Berrskallens Raki. Foto: Johnny Brattbakk

ES Raki og Johnny

Johnny har vært en del av prøvemiljøet i mange år og har masse gode resultater å vise til på flere hunder. Raki er NUCH og har to kull bak seg. Ekvipasjen hadde siste slippet i sitt parti på Kolla Kallvella. Det ryktes at dette er det tøffeste terrenget. De har i alle fall sett moskusen på nært hold. Dommerene er strenge og det har røket ut en hund stort sett i hvert slipp. Med 20 hunder i partiet og bare 6 som går videre til semifinalen skal man gjøre det godt for å slippe gjennom nåløyet. Når første runde er over har ingen av hundene hatt fuglearbeid. Raki ligger på topp på søk. Raki gikk videre til semifinalen på søk. Hun fikk ikke sjangs på fugl og ble nummer fire i sitt parti.
Giftige MTFK gutter
Giftige MTFK gutter. Foto: Christian Sletbakk

P Aiko og Stian

Aiko og Stian har plukket premier i vinter og høst. Stian fullførte sin dommerutdannelse på Kongsvold i høst og har hatt god hjelp av sin bror Frode og Rune Hoholm til å føre Aiko på prøver. Samarbeidet har resultert i at Aiko er blitt NJCH i høst. I dag plukker han en 1VK på sitt kvalifiseringsparti.
P Ørntuas Nemi
P Ørntuas Nemi

P Nemi og Rune

Nemi og Rune har også hatt et forrykende år. Rune er en kjent hundemann i våre kretser og har til og med medvirket i film - Drømmejakten. Han er klubbens leder og jaktprøvedommer. På Kongsvold i dag river de med seg en 1VK og semifinaleplass.
Ulfograipas
Ulf Antonsen og KV Markusfjellets Raipas

KV Raipas og Ulf

Raipas gikk hen og ble NJCH forrige helg på Saltfjellet. De er en ekvipasje som plukker premier jevnt og trutt. Desverre hadde de ikke jaktgudinnen Skade på sin side på Kongsvoll denne helgen. I går deltok de på NM lag og Raipas hadde sjangse på fugl, men klarte ikke helt å få teket på Kongsvollrypene. I dag ble de nummer 7 på sitt parti og går dermed ikke videre til semifinalene.
0_1022441
GS Bjørklitoppens Madonna

GS Madonna og Sverre

Madonna hentet hjem Caciten for en stund siden og samler nå bare poeng for å kunne smykke seg med tittelen NJCH. Da Madonna deltok i Derbyen på Kongsvold for noen år siden ble det med kvalifiseringen, men denne gangen fikk de has på Kongsvoldrypene og plukket hjem en 5VK. Sverre er også nyutdannet dommer i år.
Fra partiet på Kolla Kallvella
Fra partiet på Kolla Kallvella. Foto Johnny Brattbakk

ES Quatro, ES Perle og Stig

Hvordan denne ekvipasjen har gjort det i løpet av dagen vites ikke.