Siste info: Vi er ca 8 stk som drar på tur, og det vil bli om lag 14 hunder. Det betyr at vi fordeler oss på to hytter, Bardu jeger og fisk og røde kors hytta. De skal ligge like ved siden av hverandre. Vi får alle en seng :-).

Det vil være anledning å møte opp fra kl 16. Da vil Sissel være til stede. Undertegnede vil være på Innset parkeringsplass kl 20. Da går vi i samlet tropp oppover til hyttene. Husk ski...... Husk penger til parkering.

Det er meldt kaldt vær. Hvis det er for kaldt til å ta hundene ut på treningstur lørdagen kan vi alikevel snørekjøre en tur. Ta med utstyr.

Ring hvis du lurer på noe :-)

Mvh Harriet og Sissel

Hytta har innlagt strøm (men ikke innlagt vann, så all kroppsvask må være unnagjort på forhånd!!)

Hytta er brunmalt og ligger 100 meter til venstre (mot Leirtaket) når man kommer opp til demningen og ser innover Altevatn.

Det vil være folk i hytta fra tidlig ettermiddag så folk kan gjerne møte fra ca kl 16.00. For de som er ukjent så gjør vi en oppsamling på Innset kl 20.00 og møter folk der.

Parkering vil være på Innset. Husk mynter (kr 30,-/døgn) til parkering.

Vi setter en påmeldingsfrist til onsdag 17. januar. Dette fordi vi har mulighet til å låne ei hytte til ut i fra hvor mange som skal være med og hvor mange hunder det blir.

Desverre er ikke ting gratis her i verden. Vi tar en påmeldingsavgift på ca 250 kr som dekker overnatting og middag lørdag kveld. Tørrmat holder hver enkelt. Sissel handler inn til middagen. Planen er viltgryte med ris og salat.

Ta med godt med klær til deg selv og hunden (varmedekken). Hvis du vil ha bur med deg må du slepe det opp dit... Men det er ikke nødvendig.

Vi satser på ei trivelig helg!! Hvis du er en del av et par der mannen i huset er jegeren, men at du kanskje har lyst til å se hva dette dreier seg om: Ta hunden under armen og gi beskjed om at i helga er det din tur til å ha den!! Det blir ei uformell helg der vi kan spørre og grave om alt vi ikke vet om hund og kanskje kan de som er mer erfarne svare på spørsmålene....

Påmelding skjer fremdeles til Harriet eller Sissel.

Håper å få oppleve mange sånne:

Gaia_i_stand__p__enkelrype..JPG