Norsk Derby er landets største høystatusløp for unghunder. Her må hunden ha 1.UK for å være kvalifisert. Det spesielle med prøven er at påmeldings/betalingsfristen er 1.mai, frist for å klart 1.UK er 11 September og prøven avholdes i år 22-24 September.

Prøven avholdes på Hjerkinn / Kongsvold terrengene på Dovrefjell.

Prøven går over tre dager slik et NM høyfjellsarrangement. Første dag er kvalifisering, andre dag semifinale og tredje dag finale. Hver dag er avsluttende med premiering slik en VK er.

Norsk Derby er Norges eldste og mest prestisjefylte høystatus løp for unghunder. Første gang det ble avholdt var i 1946 og man feirer derfor 60 år i år.

Undertegnede anbefaler alle de som har oppnådd 1.UK eller har mål om å gjøre det innen 11.september til å melde seg på. Selv vil jeg melde på to hunder som ikke har oppnådd kravet. Så har man noe å strekke seg etter. Hvis flere fra klubben tar seg bryet å reise ned kan jo reise i samme følge og samtidig få noen sosiale dager i lag.

PÅMELDING NORSK DERBY 2006

Kontonummer: 4509.22.12045
Norsk Derby
V/Torfinn Stenersen
Fenes
8020 Bodø

Norsk derby arrangeres som en edb prøve, så det skal ikke sendes skjema. Kun bank innbetaling med hundens registreringsnummer, rase og eier. 350,-