Fredag stilt mange spende NM deltakere opp til opprop. Her skulle det først gjennomføres premieutdeling etter NM lag som var gjennoført dagen i forveien. Seieren gikk i år til Irsk Setterlaget. På andre plass kom Engelsk Setterlaget og på tredje kom laget til Korthåret Vorsteh. Korthåret Vorsteh Markutsfjellets Gdf Raipas til Ulf Antonsen var tatt ut på NM lag og ble med dette bronsvinner NM lag. Grodon Setter Bjørklitoppens Madonna til Sverre Andersen og Korthåret Vorsteh Rypesteggens Cot Ravna til Ulf Antonsen var begge tatt ut som reserver. Klubben gratulerer Irsk Setterlaget med seieren! 

Under NM kvalifiseringen markerte medlemmer fra klubben seg sterkt. Her hentet de hjem flere flotte premier, og noen kom seg også videre fra kvalifiseringen med et sterkt søk. 

Rypesteggens Cot Ravna (Ulf Antonsen) 3VK.kval NM vinter 

Tzara (Ulf Antonsen) 2VK.kval NM vinter 

Bjørklitoppens Madonna (Sverre Andersen) 1VK.kval NM vinter 

Navstillias Pelle (Arnfinn Steiro) 1VK.kval NM vinter 

Videre til semifinalen på søk kom; 

Mikkelfjellets Racing Charm (Kai Morten Arnesen) 

Sallirs Linni (Mads Hansen) 

Lørdag var det duget for semifinale, her var det engelsk setter Mikkelfjellet`s Racing Charm til Kai Morten Arnesen som kom seg gjennom nåløyet og kapret seg med et godt søk en finaleplass under årets NM. I finalen på søndag tok Charm litt for hardt i søksmessig og ble dermed avsluttet etter første runde, men en stor prestasjon å komme seg til finalen i årest NM. Midt-Troms Fuglehundklubb gratulerer. 

 

I tillegg til NM deltakere stile også flere av klubbens medlemmer i kvalitetspartier rundt om i terrengene på Andøy. Med til tider vanskelig fugl var det to unghunder som klarte å hente hjem den gjeveste premien for unghundene. 

Bjørklitoppens Lycke (Elin Andersen) 1pr.UK 

Ørntuas J Juni (Rune Hoholm) 1pr.UK 

 

Med dette er årest NM vinter oppsumert, gratulere til alle de premierte! :) 

 

Foto: Kai Morten Arnesen