NM dag 2 - Semifinalene (oppdatert 16.30)

Snøhætta. Foto  Harriet Wiggen
Semifinalene er i gang og vi har fremdeles 4 ekvipasjer med i kampen om en plass i finalen. I tillegg fikk Per Anton Berg fra Tromsø premie på P Skipsfjordhønas Louis og er med i semifinalen. Rune Hoholm skal dømme et av partiene og overlater føringen av Nemi til Stian Henriksen som da har med seg både Nemi og Aiko. Vi ønsker dem lykke til og oppdaterer i løpet av dagen om vi får inn rapporter.

Trykk på overskriften for å lese mer.
Cacit vinner Madonna
Cacit vinner Madonna

Madonna og Sverre

Desverre er eventyret over for Madonna og Sverre. Madonna fikk 5VK i kvalifiseringen. I dagens semifinale gikk Madonna forbi makker i stand og er dermed ute. Ekstra surt er det når det viser seg at makker har tomstand. Madonna gikk i slipp med P Pointnic's Casper Concorde.
Raki og Johnny semifinale
Raki og Johnny på Knutsø Nord. Foto: Johnny Brattbakk

Raki og Johnny

I dag er det regn og kaldt. Skodda ligger tidvis lavt. Raki har ikke samme sprut i dag, men er ikke utslått. Det merkes at det hardner til både på hunder og førere. Trykk på bildene for å se de i større format. 16.30 Raki kom desverre heller ikke med til finalen. Hun ble rangert etter de seks som kom videre til finalen.

Nemi, Aiko og Stian

Nemi holder ikke klassenivå i dag og må utgå. Aiko er med til andre runde. Har minus på makkers støkk. Så langt etter 8 slipp er det bare en hund med fuglearbeid. 15.00 Aiko er ute. En makkers støkk var nok til å sende han ned til 8. plass på lista og det som tidligere sagt kun 6 fra hvert parti som går videre.