Berguglas Stegg

Stegg hadde sine dager på utstillingen. Han stilte begge dager med matmor Invild Nilsen som fører. Lørdag fikk han Cert og ble BIR, søndag ble det Cert og BIM. Han er nå fullcertet. Nå er det opp til far og sørge for at Steggen får sin 1AK til høsten og drar i land championatet!

Tor Egon og Punky

Tor Egon Johansen og KV Punke Brewster oppnådde 1Kval og 2Konk. Dommer mente hun var for lite utviklet enda. Cert ville hun få, men ikke i dag for det var en meget vakker hund.

Tre av søsknene fra Snyfjellet kennel stilte i hver sin klasse. Hiawatha til Anne Harriet Berger fikk 1JK, Zenta til Merete Andreassen fikk 1JK og HP, Sabre til undertegnede fikk 1Kval. Kritikkene var ganske likelydende og gikk ut på at hundene trengte mer tid på å utvikle seg. Noe som er sant da de er bare året.

Anne Harriet Berger hadde også med seg GM Norvestens Fritjof. Odd Brede Sommarset har jobbet med Fritjof i høst og vinter og har oppnådd flere jaktpremieringer. Dette resulterte i Cert til Fritjof på utstillingen.

001.JPG

Ikke alle hunder stresser utenfor utstillingsringen. Lille Lucky tok livet med ro og venter til han skal bli stor nok. Han må samle krefter for kunne hamle opp med bror Stegg.

Gratulerer til alle med flotte resultater!