MIDT-TROMS FUGLEHUNDKLUBB INVITERER TIL VÅRENS VAKRESTE EVENTYR

Snyfjellets CT Ølning Øyvind Wilhelmsen

Partilister pr.20.04.2018 HER  

Vi har pga reindrifta fått noen begrensinger med tanke på terreng. Det er derfor viktig at deltakere derfor sjekker partilistene. 

Midt- Troms Fuglehundklubb ønsker velkommen til årets vinterprøve på Altevatn helgen 21-22 april 2018. Prøven har en 2-dagers VK som er tildelt CACIT og UK / AK begge dager. 

April er blant den beste tiden for å delta på jaktprøve. kom å vær med på en sosial og minnerik helg sammen med oss i Midt Troms Fuglehundklubb. 

 

 

Påmelding:

Påmelding til jaktprøven må etter de nye reglene skje elektronisk via NKK

Påmeldingsfrist: 07.04.18

Prøveleder er Christian Sletbakk tlf: 478 96 036  . e-post: christian@kontordesign.no

Litt informasjon: 

Sekretariatet vil være på Villmarkssenteret Innset ved Altevatn. Sekretariatet vil være åpent fra  fredag ettermiddag, og vil holde åpent frem til klokken 22.00. Lørdag holdes det åpent fra klokken 07.00 - 08.15, samt fra klokken 16.00 - 20.00. Søndag vil sekretariatet være åpent hele dagen. 

Overnatting 

For full pensjon på Villmarkssenteret koster det 1200kr. Alle som skal ligge her må selv medbringe laken, dynetrekk og putetrekk. Dyner og puter er det på senteret. For utdeling av rom, ta kontakt ved sekretariatet ved annkomst. Rommene må rengjøres før avreise. Frokost serveres hver morgen fra klokken. 07.00. 

For bestilling av full pensjon send sms: 478 96 036

Jegermiddag 

Jegermiddagen vil bli servert lørdag ca.klokken 20.00. Menyen blir publisert etterhvert. Jegermiddagen vil koste 250kr for de som ikke har betalt for full pensjon. Vi har sjenkebevilgning lørdag slik at det vil være mulig å kjøpe øl og vin. Vi vil ha loddsalg lørdag under middagen med flotte premier. 

Premieutdeling 

Lørdag: Umidelbart etter jegermiddagen. 

Søndag: Fortløpende i sekretariatet ved å vise underskrevet kritikk fra dommeren.  

Scootertransport 

Som vanlig planlegger vi og ta noen parti med innover Altevatn. Vi tar kr 50 per person for scootertransport. Dette skal betales før partiene drar ut. Bardu kommune har innført avgift for scooterkjøring på Altevatn, vi jobber mot kommunen for å få klarhet i dette og kommer tilbake med mer informasjon. MTFK har noen hjelmer for utlån. Husk varme klær/kjeledress til bruk under scooter transport. 

De som stiller med egen scooter melder ifra til prøveleder Christian  

Annet 

Det er parkeringsavgift ved selve Altevatnet, kr 30 per dag. Dette betales på en automat som tar både kort og mynt (de fleste må beregne å parkere her). Alle klubber som arrangerer fuglehundprøver fra år 2013 skal ha chipscanner tilgjengelig for kontroll av reg.nr. på de startende hunder. Dette vil si at hunder som deltar på prøven kan sjekkes av dommer for å se at hunden har riktig reg.nr. Registreringsbevis må alltid medtas. Det samme skal vaksinasjonsattest.

MTFK stiller med kort-terminal  for ymse betaling ved senteret (ikke parkeringsavgift) 

Så med dette ønsker vi velkommen til vakre Altevatn, høyfjell og med et vakkert rypeterreng. Prøven er kjent for mange premieringer og høyt sosial profil. Vi har bestilt godt vær, masse ryper og håper på flinke hunder og trivelige hundefolk :) Dette er oppskriften på god stemning hele helgen! :)