Midt- Troms Fuglehundklubb ønsker velkommen til årets vinterprøve på helgen 04-05 april 2020. Prøven har en 2-dagers VK som er tildelt CACIT og UK / AK begge dager. 

April er blant den beste tiden for å delta på jaktprøve. Kom å vær med på en sosial og minnerik helg sammen med oss i Midt Troms Fuglehundklubb. 

Påmelding:

Påmelding til jaktprøven må etter de nye reglene skje elektronisk via NKK

Påmeldingsfrist: 20.03.20

Prøveleder er Kjartan Lindbøl, tlf 95909675 mail: kjartanlindbol@gmail.com

Litt informasjon: 

Sekretariatet vil være på Sørreissa Hotell. Sekretariatet vil være åpent fra  fredag ettermiddag, og vil holde åpent frem til klokken 22.00. Lørdag holdes det åpent fra klokken 07.00 - 08.15, samt fra klokken 16.00 - 20.00. Søndag vil sekretariatet være åpent hele dagen. 

Overnatting 

For overnatting er prisen 1.000,- pr. person for hele helgen på dobbeltrom!!(ikke mulighet for enkeltrom) Inkluderer frokost og lunsjpakke begge dager. Jegermiddag lørdag 250,-. Det er begrenset med rom så er først til mølla. Når hotellet er fylt opp vil vi være behjelpelig med annen overnatting. Hunder skal være i bur på rom.  

For bestilling av overnatting send sms: 95909675

Jegermiddag 

Jegermiddagen vil bli servert lørdag ca.klokken 20.00. Menyen blir publisert etterhvert. Jegermiddagen vil koste 250kr for de som ikke har betalt for full pensjon.

Premieutdeling 

Lørdag: Umidelbart etter jegermiddagen. 

Søndag: Fortløpende i sekretariatet ved å vise underskrevet kritikk fra dommeren.  

Annet 

Vi vil bruke terreng på Senja og muligens Setermoen. Alle terreng innen maks 1 times kjøring.

MTFK stiller med kort-terminal for ymse betaling ved senteret, samt Vipps (ikke parkeringsavgift)