Hovedtemaet for møtet var statuttene for cupen, men vi fikk tid til å informere og prate om litt andre ting også.

Blotet er lagt til Sørreisa i år. Det skal foregå på kulturhuset. Rune Hoholm, Johnny Brattbakk og Morten Nordhus er arrangements komite og trenger gode hjelpere. Meld deres interesse til dem.

Det legges opp til en tradisjonell kveld med god mat og hyggelig selskap. Ronny Hartvigsen trio skal musisere for oss utover kvelden. Vi skal prøve å få satt opp busser fra Setermoen og fra Grønlia. Kjell Waller Nilsen er ansvarlig for dette. Har du tips, ta kontalt med han.

Klubbmesterskapet går på Senja også i år. Helga 9-10. februar er satt av til dette. Det er helga før Senjaprøven. Christian Sletbakk har sagt seg villig til å arrangere det hele, men vil gjerne ha en lokal helt med seg på laget. Meld din interesse til oss eller Christian. Dommere vil bli utpekt av dommerutvalget.

Strømming av hund på rein er det mange som etterlyser. Vi skal prøve å få dette til, men før om årene har det vært vanskelig. Dere får vente i spenning...

Så kom vi endelig til statuttene. Vi har allerede diskutert endringer i styret og på medlemsmøtet var det en som hadde med seg et konkret forslag til nytt poengoppsett. Forslaget ble revidert på møtet og vil bli lagt ut i sin helhet etterhvert. Jeg ønsker at medlemmer tar seg tid til å se på dette og komme med sine betraktninger, da et endelig forslag vil bli utarbeidet og legges frem til avstemming på årsmøtet.

Vil bare takke alle som tok seg tid til å møte opp og gjøre møtet til en koselig affære. Ha en riktig flott førjulstid!