Møtet ble behørig åpnet av Christian Sletbakk, som er lederen av MTFK. Rune Hoholm sørget for kos i form av kaffe, gløgg, pepperkaker og twist.

Ca 20 stk møtte opp til et uformellt møte. Noen nye fjes hadde våget seg inn blant ulvene, ganske tøffe!! Noen taleliste føltes det ikke behov for, men etterhvert som vi ble varme i trøya måtte sjefen inn med ordstyring. Noen ivrige sjeler (eller de som klarte å rope høyest....) tok ordet fremfor de som høflig nok rekte opp hånda, men alle fikk nå sagt sitt.

PICT0903.JPGSteinar Pedersen kom med en tankevekker ang aversjonsdressur mot sau. Man får kjøpt dressurhalsbånd med strøm i hytt og vær. Disse egner seg overhode ikke til aversjonsdressur. Aversjonsdressur skal skape frykt hos hunden, med disse dressurhalsbåndene risikerer du å bare tirre og terge slik at den ikke blir redd, men sint. Det ble også lagt frem en ide om at terrenget strømmingen foregikk i hadde betydning. I alle fall ble det enighet om at vi må ha en kvalitetskontroll på det vi gjør. Styret skal peke ut en person som tar ansvaret for kontroll og vedlikehold av strømmingsutsyret til klubben.

I vinter starter jaktprøvene allerede i begynnelsen av februar. Da ble spørsmålet om det skulle arrangeres klubbmesterskap eller en markadag. Klubbmesterskapet er en tradisjon, og gir ikke rent lite prestisje til de som fortjener tittelen. Vi vil ha klubbmesterskap!!

PICT0902.JPGI det Rune avslutter møtet og alle tror de skal få gå hjem, kommer det: Æ har en liten ting... Mitt hjertesukk er stoff til hjemmesia. I disse mørketider skjer det lite. Og jeg er sikker på at alle som er innom hjemmesia og ser det samme uke etter uke, syns dette er kjedelig. Derfor: Har du noe på hjertet, en morsom historie, en hund du vil presentere, et flott bilde, uansett noe som relaterer seg til det vi holder på med, send til oss sånn at vi kan legge det ut på nettet og ha en aktiv hjemmeside.