KV Ergo viste skikkelig klasse lørdag og fikk en fullt fortjent 1. UK. ( foto: Sverre A.)
KV Ergo til Ingeborg Nygaard var i storslag lørdag og leverte en imponerende prøve som endte med et flott fuglearbeid helt på tampen av dagen og dermed en fullt fortjent 1. UK.

Ingeborg Nygaard og KV Ergo ( foto: Sverre A. )

Svein Erik Nilsen og Es Rocky. ( foto: Sverre A. )
Svein Erik Nilsen fra Myrlandshaugen i Gratangen stilte med sin ES Rocky. Som så mange andre fant de ikke fugl på Vannøya.

Skjalg Livli og ES Aisha ( foto: Sverre A. )
Skjalg Livli fra Finnsnes stilte denne helga på sin første jaktprøve. Før start var han selvfølgelig svært spent på hva hans ES Aisha ville finne på. Aisha som blir to år i mars, har hatt en fin utvikling i høst, men jaktprøver med mye folk og mange fremmende hunder er jo litt spesielt. På lørdag åpnet Aisha noe forsiktig, men gikk seg etter hvert fint opp. Troen på premie ble bare sterkere og sterkere ut over dagen, men selv om Aisha fikk fem slipp ble det ingen fuglearbeid.
Søndag var det full trøkk fra start fra både hund og eier. Litt mer fugl gjorde at spenningen hele tida var på topp og Aisha fikk sin sjanse i tredje slipp, men det endte med støkk og dermed glapp en fin premie.
Dommer Jens A. Jensen likte Aisha godt, og lørdagens trange søk var søndag byttet ut med et vel stort søk. Hvor vil dette ende?? Ut fra det som ble vist i helga er vi sikker på at Skjalg og Aisha blir å finne på premielistene ut over vinteren.
Skjalg - Hiawata - Livli koser seg i posen ( foto: Sverre A. )

GS Huldrefjellets Diva TC og en stolt eier ( foto: Skjalg Livli )
Nok en gang lyktes GS Huldrefjellets Diva TC og eier Sverre Andersen fullt ut på Vannøya. Som under vinterens jaktprøve på samme plass ble det 1. UK lørdag og 2. UK søndag. Til tross for at det var lite ryper greide Diva å finne noen og de sjansene tok hun godt vare på. Til sammen har Diva i løpet av 2005 tatt 10 premier på 18 starter. Det forteller det meste.