Hva skjer i NKK region Troms/Finnmark?

PS sjekk NKK.no jevnlig – da kan stadig komme opp nye ting.

Hundens dag.

Vi har ikke klart å ta tak i dette fra regionalt hold, med et fellesarrangement, men flere klubber rundt om i regionen har laget og skal lage små arrangement for å markere seg, hundesaken og NKK.

Kynologikurs

Norsk Kennel Klub arrangerer kynologikurs i Harstad og Tromsø.

Det første kurset blir avholdt i Harstad, helgen 24 - 26. oktober.

Det andre kurset blir avholdt i Tromsø helgen 31. oktober - 2. november 2008.

Kurset er beregnet på alle som er interessert i hund og vil lære mer om menneskets beste venn. På kurset vil man få innføring i hundens historikk, funksjon, anatomi og litt om genetikk. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta! Det passer for alle, også for dem som har stilt ut hund i mange år. Kurset er obligatorisk for alle som ønsker å bli eksteriørdommere.

Kursleder begge kurs er Per Harald Nymark, tidligere lærer, hundekjører og mangeårig dommer på stående fuglehund og andre raser.

Påmelding sendes innen 10. oktober (Harstadkurset) og 17. oktober (Tromsøkurset) til

Gry Eikanger, e-post gry.eikanger@nav.no

Kursavgift kr. 550,-. Kompendium: kr. 250,-. Hele beløpet betales til kontonr.: 1644.2786171

Dette er populære kurs, så skynd deg å melde på. Først til mølla osv....

Oppdretterkurs

Det er planlagt to kurs i Region Troms/Finnmark. Det første vil bli holdt i Tromsø våren 2009. Det neste vil bli holdt et annet sted i T/F (der det måtte være ønskelig), høsten 2010.

Dato for kurset kommer senere, men mulige datoer er 27. - 29. mars eller 3. - 5. april 2009.

Imidlertid er vi interessert i å lodde interessen, og påmelding (ikke bindende) sendes innen 10. oktober til Gry Eikanger, e-post bjorgum-eikanger@c2i.net

Dommerelevkurs

Norsk Kennel Klub arrangerer dommerelevkurs for eksteriørdommere våren 2009. Kurset avholdes over 2 helger i NKKs lokaler i Nils Hansensvei 20, Oslo. Søknadsskjema finner du på www.nkk.no.