For å komme til Mefjordvær tar du av til høyre når du kommer over brua fra Finnsnes. Følg skilting mot Senjahopen. I krysset i Senjahopen tar du av mot høyre og kjører til veis ende. Da er du kommet til Mefjordvær! Helt ytterst i Mefjordvær kjører du opp mot ungdomshuset og fotballbanen der vi møtes kl.12.00 på lørdag.

003.JPG

På fotballbanen kan det parkeres campingvogner og nedfor setter vi opp telt. Ungdomshuset er leid for de som vil ligge inne.

Vi starter dagen med apporttrening i alle former. Vi skal avslutte med uoffisiell kåring av klubbmester i apport. Det blir to klasser: UK og AK. Unghundene apporterer en rype og gammeldyra to. De som kommer inn med best tid vinner! Ta med egnet apportobjekt!

Ca. 18.00 kommer Marie Innerå Christensen til ungdomshuset for å holde foredrag for oss. Etterpå vil det bli en åpen diskusjon og dere kan spørre om forskjellig.

Kvelden bruker vi til sosialt samvær og grilling. Ta med litt grillkull og noen vedpinner til bål utover kvelden og det dere måtte ønske å grille. Vi har to store griller vi kan låne av ungdomshuset.

Søndagen kan vi være litt fleksible... Litt utstillingstrening er vel ikke å forakte. Vi får tips og råd i fra de som har vært på utstillingskurset i Sørreisa. Som avslutning på dagen oppfordrer jeg ekvipasjer til å stille opp i utstillingsshowet. Kle ut dere og hunden! Flotteste ekvipasje vinner. Kåres selvfølgelig av de som står på sidelinja.

Jeg har kjøpt inn flotte premier!

Er det noe du lurer på? Ring Harriet på tlf 91517958.

Håper så mange som mulig tar seg tid til å komme utover :) Kan du ikke være hele helga er det fullt mulig å bare være med på noen av aktivitetene.