Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

KLUBBMESTERSKAP 2008

1138725191Nero_og_Kompis.JPG

Klubbmesterskapet 2008 planlegges gjennomført søndag 10 februar på Senja. Hvilke terreng vi vil bruke må vi komme tilbake til. Vi ser for oss å sette opp to partier, ett UK og et AK parti. For å si litt om reglementet så vil alle som ønsker å være med og har hunder som er under 2 år delta i UK og de over 2 år delta i AK. Det vil bedømmes etter jaktprøvereglementet for UK og AK men vi ønsker å være noe mer liberal i forhold til det fastsatte reglementet som ligger til grunne for en vanlig jaktprøve.

Dette er en utmerket mulighet også for de som har liten eller ingen erfaring med jaktprøver men ønsker å vite mer om hvordan dette foregår. Forskjellen i forhold til en vanlig kvalitetsprøve er at hundene vil blir rangert i løpet av dagen. Hunder som har hatt godkjent fuglearbeid vil rangeres fra 1-3 plass. Plassering i klubbmesterskapet vil også gi poeng i vår Cup.

Påmelding gjøres til christian@kontordesign.no eller på tlf.47896036 innen 3 februar. Vi vil komme tilbake med nærmere informasjon om klokkeslett og oppmøte plass.