Sissel Grongstad har tatt initiativet til denne turen. Nå skal vi jentene rotte oss i sammen og trene. Fakta er vel at guttene er mye flinkere til å dra på turer i lag, men nå skal vi også komme i gang!!

Hytta ligger ved demningen på Altevatn og tilhører Bardu JFF. Vegen fra Innset er ikke brøytet på den tiden, så det er ca 30 min å gå. Snørerkjører vi så tar det kortere tid. Vet ikke helt antall sengeplasser, men det er hems der, så jeg tror ikke overnattingskapasiteten er noe problem...

Det er ikke vanskelig å finne hytta, men vi kan godt ha et møtetidspunkt på parkeringen om fredags ettermiddag for de som onsker. Vi tar en rolig morgen på lørdag med oppstart i fjellet kl 1000. For de som vil møte først lørdags morgen er det ikke et ugudelig tidspunkt.

Vi vil dele oss i mindre partier om vi blir mange, ellers legger vi vekt på det sosiale... Lørdagskvelden lager vi god mat og tar til oss hardt tiltrengt væske (det er jo selvfølgelig pga det store væsketapet vi har lidd i vinterfjellet i løpet av en hard dag med mange flotte fuglearbeid, eller som jeg sier til Gaia: prøv å ikke springe alt for langt etter....)

Vi må ha en form for "påmelding" slik at vi kan planlegge litt i forhold til mat, felles skyss osv. Veldig fint hvis dere sender en mail til meg, men dere kan også ringe til meg eller Sissel: Harriet 91 51 79 58 og Sissel 92 80 81 26.

Håper mange av oss jentene i klubben har tid og lyst til å være med!!

Mvh Sissel og Harriet