Scene for blotet var kulturhuset i Sørreisa. Rundt 85 stykker hadde meldt seg på årets fest. Alle som kom var innstilt på en trivelig og det ble det!

Folk hadde laget masse fantastisk god mat og komiteen stod for tilbehøret. I år var vi også innvilget skjenkebevilgning.

Johnny åpnet kalaset og ønsket velkommen. Med så mange retter å velge mellom ble det en liten smak av alt på alle. Og riktig så godt var det. Etter middagen ble det satt frem kaker og kaffe.

Så var det tid for å hedre de som hedres skal. Gjennom året har en håndfull ekvipasjer gjort seg bemerket på klubbmesterskap og jaktprøver. Rune Hoholm, som er leder for jaktprøveutvalget, hadde skaffet til veie flotte Hunter kniver i premie til klubbmesterene og flotte plaketter til årets hunder. Også de som har gjort seg bemerket i høystatusløp, Johnny Brattbakk og Christian Sletbakk, fikk sin Hunter kniv.

Odd_og_Rune.jpg

Årets unghund 2007 IS Nm Red Senja. Med sine 23 poeng var hun suveren i unghundklassen på bare en vintersesong. Odd Brede Sommarset er både oppdretter og eier av denne lovende tispa. Han er også oppdretter til årets voksenhund og klubbmester i Ak 2007 IS Nm Red Yukon til Kato Fredriksen.

Kato hadde forberedt en tale. Yukon er hans første hund og det er en sterk prestasjon å oppnå så mye på kort tid. Yukon rykket også opp til VK hund på Ringvassøyprøven i høst.

Klubbmester i UK ES Steinteiens Rm Taiwa til Bent Eivind Johansen fikk sin premie overlevert på søndag, da han ikke deltok på festen.

Kato_tale.jpg

Kato_og_Odd.jpg

Også jeg fikk en oppmerksomhet, 5 røde roser. Det var både uventet og utrolig flott. Jeg må takke alle sammen som har tillit til at jeg gjør en god jobb med hjemmesiden og alle som sender inn bilder og stoff for å holde siden levende. Fortsett med det!

Hartvigsen trio spillte opp med flott dansemusikk resten av kvelden. Jeg fikk i alle fall svingt meg! Desverre ble kameraet glemt av resten av kvelden, men hvis noen har flotte bilder å vise frem legger jeg dem gjerne ut her.

Også i år var det satt opp busser for å skysse festdeltagerne frem og tilbake, også i år var det vel noen som ikke kom seg med bussen hjem...

Vel festet folkens! Dette var moro, gleder meg allerede til neste år!