Så var det tid for årets høydepunkt i MTFK, Jegerblotet! I år ble det arrangert på Ala grendehus på Setermoen. Når vi kommer inn dørene er komiteen i full sving. Inne i storsalen er det dekket tre flotte langbord. Og i lillesalen begynner bordene å fylles med utrolig fristende og flotte retter. Tradisjon tro tar alle med seg sin egenkomponerte rett til seg og sine. Det heter seg at det skal være selvskutt eller selvfisket, men det er vel ingen som har sagt at ICA og REMA er forbudte jaktmarker… En trøst for oss som ikke er en kløpper med hagle eller fiskestang.

velkomstdrinken.jpg

På et lite trillebord begynner det å dukke opp små glass med rødt suspekt innhold. Velkomstdrink blir det meg fortalt, og den er kjempegod! Nok med en takk! Er ikke du fra Senja da?? Jo da, men vargtass er vel ikke akkurat det som kommer først på bordene der ute… Drinken går ned etter hvert og gjorde nok sin misjon J.

Troppene som er med bussen fra Finnsnes ankommer og matkalaset kan begynne. Veteran Bjørnar Gundersen forteller litt om hvordan dette skal foregå og åpner festen. Vi forsyner oss bord for bord, men noen jukser…

Det_bugnende_bordet.jpg

Tilbeh_ret.jpg

Under middagen trer vår nye formann Johnny Brattbakk frem og vil ha noen ord. Vi har fått to nye æresmedlemmer i klubben og de gjøres stas på med blomster og en flott turkopp i tre. Avtroppende leder Christian Sletbakk får også en liten gave som takk for jobben han har gjort. Til slutt annonseres årets hunder av Rune Hoholm. Årets UK hund er Huldrefjellets Diva til Sverre Andersen og Årets AK hund er Haugtuns Ergo Sum til Ingeborg Nygård. Gratulasjoner til alle sammen. Vel fortjent!!

_resmedlemmene.jpg

PICT1034.jpg

Når alle har spist seg gode og mette må komiteen tre til å vaske alle koppene. Det er en kjempejobb og alle vi andre er vel glade vi slipper. Komiteen gjør en utrolig flott jobb og skal ha all ære for et flott arrangement. Vi andre hiver oss til og flytter på bordene slik at dansen kan begynne. Vi har vel alle godt av litt trim før kakene skal fortæres.

Bjørnar Gundersen fortalte på årsmøtet at dansen var nå mest for damene… Når jeg tenker tilbake var vel Bjørnar en av de som svingte seg mest. I hard kamp med Steinar Pedersen om å være kveldens danseløve må jeg nok si at vektskåla tipper mot Steinar. Han hadde en fantastisk fremvisning av fugledansen. Alle som så på var vel like fasinerte der han svingte seg med damene. Etter hvert kommer det flere mannfolk til, men de er sjanseløse mot Steinars grasiøse bevegelser. GO STEINAR!!

Fugledansen.jpg

Stemningen er god. Vi danser og koser oss, men alle gode ting må ta en slutt. Bussen tilbake til Finnsnes har avreise ca 02.00. Ikke så enkelt å få alle om bord… Til slut kommer det en brølende inn ”Bussen kjøre no!!”. Den er grei! Håper alle kom seg med.

På en time har vi ryddet lokalet og avverget rot i rekkene på kjøkkenet.

Klem_p__kj_kkenet.jpg

Det blir en velfortjent kopp kaffe til slutt. Egentlig skal det bli godt å legge hodet på puta. Føttene verker, magen er fornøyd og inntrykk skal bearbeides. Dette var kjempekoselig, gleder meg til neste år!

Endelig_ferdig___rydde.jpg