AKTIVITETSPLAN 2009

RINGSEKRETÆRKURS - OPPFRISKINGSKURS

Vi hadde god deltakelse på vårt siste ringsekretærkurs, men dessverre var det mange som falt fra av forskjellige grunner. Region Troms og Finnmark vil gjennomføre et oppfriskingskurs for de som ønsker å fortsette og evt. ta eksamen. Det vil komme informasjon til hver enkelt direkte fra Kathrine Johannessen.

Dato for kurset er 27. februar - 1. mars 2009. Mer info, se kurs.

INSTRUKTØRUTDANNING - TRINN 1

Vi er igang med planleggingen av instruktørutdanning, trinn 1 i Tromsø, på nyåret 2009. Mer informasjon vil komme når vi har fastsatt dato etc. Er du eller andre fra klubben din interessert?

Sjekk deltakerkriterier på www.nkk.no under Hjem - Aktiviteter - Kurs - Annen utdanning. Her finner du utdanningsplanen som gir et godt bilde av hva som forventes av deltakerne.

OPPDRETTERKURS

Det er planlagt to kurs i regionen, og det første blir 28. og 29. mars 2009. Det neste blir høsten 2010.

Begge kursene vil bli holdt i Tromsø, og det ligger mer info om dette under kurs på www.nkk.no på regionens side.

Andre innspill til aktivitetsplan?

Send oss en mail nkk.troms-finnmark@klubb.nkk.no eller vurder om det skal meldes inn som sak til årsmøte (se egen mail med årsmøte info)

For øvrig anbefaler jeg dere å sjekke regionens side på nkk.no jevnlig for oppdateringer.

Gjør dere også oppmerksom på at NKK region Troms/Finnmark har fått ansvar for å arrangere internasjonal utstilling i Tromsø i 2010. Har dere utstillingsinteresserte medlemmer som kan tenkes å bistå – gi beskjed. Vi har kjempet for å beholde 2 utstillinger i regionen, og nå har vi fått hovedansvaret for den ene – og da trenger vi medhjelpere på å få det i havn!!! Det gir utstilling til oss i nord og forhåpentligvis inntekt til regionen som vil kunne komme medlemsklubbene gode med økt aktivitet.

Ha en fortreffelig førjulstid, en fredfull jul og et aktivt nytt år.

På vegne av styret i NKK region Troms/Finnmark

Gry Eikanger, sekretær