NYÅPNET HUNDEKENNEL VED SKOGSFJORDVANNET

F1000002_2.JPG

Erfaren hundeman og jaktprøvedommer Kåre Nergård åpner i disse dager hundekennel på Steisund gård ved skogsfjordvannet på Ringvassøya. Det er den gamle geitefjøsen som Nergård har tatt i bruk til kennel, de tidligere geitebåsene og melkemaskiner er byttet med 14 frittstående hundebur som er romslige og fine med et mål på 1.20*2.0m, som er over det mattilsynet setter som krav til burstørrelse. Selve kennelrommet er luftig og lyst med industribelegg på gulvet, det er innstalert varmepumpe i hunderommet som varmer opp om vinteren og fungerer som aircondition om sommeren. Det er også et eget forrom, der det er tilgang til både varmt og kaldt vann for rengjøring og foring. Forrommet innehar også en spesiell godkjenning av Mattilsynet for tilbereding og oppbevaring av forskjellige typer hundefor. Fjøset er fra 80 tallet og nergård har restaurert innvendig og etterisolert i vegger og gulv.

På baksiden er det 9 frittstående luftegårder som tilhører de 9 burene som ligger mot yttervegg mot luftegård, og en stor luftegård som brukes til felleslufting for flere hunder.

Kennelen innehar også isolat med eget frittstående hundehus med egen stor luftegård.

Kennelen er godkjent og har høstet mye godord av mattilsynet.

Prisen for opphold ligger på 175kr døgnet for for og opphold, og det gis rabatter på flere antall hunder under samme eie.

Nergård tilbyr også flere tjenester innen hundedressur, terreng trening for fuglehunder og apportdressur. Det er for tiden ikke lagt planer for evnt. Tamfugl trening.

Skulle dere ønske å bestille eller rett og slett bare ønske å få informasjon kan dere kontakte Kåre Nergård på mob 95709189 eller hans kone Jorunn Nergård på mob 99794051