Foredrag 9. februar med Jon G. Hov

Jon G Hov
Midt-Troms Fuglehundklubb ønsker alle fuglehundeiere i Nord velkommen til foredrag av Jon G. Hov torsdag 9. februar klokken 1900 på Bardufosstun(Rustahøgda mellom Bardufoss og Heggelia) Pris er 50,- enten man er medlem av klubben eller ikke. Vi håper så mange som mulig uavhengig av klubbtilhørighet tar seg tid til et svært interessant foredrag med påfølgende konstruktive diskusjoner. For info ta kontakt med Christian Sletbakk på tlf. 47896036 eller christian@kontordesign.no Trykk overskrift for mer info.
Foredraget tar for seg temaet: ” Hvordan få en lydig hund, jaktlyst, sterke og svake egenskaper for å feste stand og hvordan påvirker læringspsykologi fuglearbeidet til hunden?”

Jon G. Hov har en omfattende utdanning inne fagområdet hund. Han arbeider i dag som instruktør på Fuglehundskolen AS. Fra tidligere har han utdanning gjennom Nordenstam Hundeskole, og Center for dyreterapi med tittelen ”Certified Professional Dog Trainer” og Dyreferdsterapaut. I tillegg er Jon en svært aktiv jeger og jaktprøvedeltaker.