Alle parti vil bli fordelt rundt om på Senja. Vi har fått tilgang til terreng både nord og sør på øya. Vær og føre vil bestemme hvilke terreng som blir brukt. Tidligere i vinter har det vært bra med fugl i våre områder. Det blir spennende å se hva det urolige været den siste tida har gjort med rypa.

SEKRETARIAT
Som tidligere meldt vil sekretariat og overnatting være på Finnsnes Motell og Camping som ligger ved Botnhågen Industrifelt, ca 6 km før Finnsnes. Det er første gang vi bruker Finnsnes Motell og Camping som samlingssted, men anlegget har alle de fasiliteter vi ønsker, så vi har god tro på at alle vil trives der.
Sekretariatet vil være åpent fredag fra kl 1700 - 2200. Lørdag og søndag åpner sekretariatet kl 0700. Opprop er begge dager kl 0800.

JEGERMIDDAG
Jegermiddag og premieutdeling vil være på Finnsnes Motell og Camping lørdag kl 2000. Det vil bli servert saltkjøtt og ertesuppe med tilbehør samt is og kaffe til dessert. Pris pr person er kr. 175,-. Påmelding til jegermiddag må skje senest lørdag morgen. Vi oppfordre flest mulig til å være med på middagen slik at vi får en fin ramme rundt premieutdelinga.