FinaleNM3stk_2NEW_2845x1937
(f.v) Skjalg m/Scarlet, Rune m/Nemi og Ulf m/Raipas

Fra 200 til 18..

Her ser vi de 3 stolte førerne våre i NM-finalen, Høyfjell Vinter 2011. Samtlige imponerte stort på sin ferd mot heder og ære. Hele 200 hunder ble reduert til 18 fra fredag til søndag. Fra venstre ser vi Skjalg Sørensen og GS Scarlet, som tok hjem 1 VK fra kvalifiseringen og 3 VK i semifinalen. I midten Rune Hoholm med P Nemi, som kom videre på søk i kvalifisering og fikk 3 VK i semifinalen. Til høyre sitter Ulf Antonsen og KV Raipas. Sistnevnte tok seg også videre fra kvalifiseringen på søk og fikk seg en 5 VK i semifinalen. I finalen lyktes de ikke, men har absolutt grunn til å være stolt av helgas prestasjoner. Vi gratulerer!
exit-vinner2-s
Thomas Hansen og KV Tsarek (t.v) Foto: HVFK

Suksess i Exit Cup for KV Senjafjellets Bum Tsarek :)

Thomas Hansen og Senjafjellets Bum Tsarek ble tatt ut som reserve for korthårlaget i NM-lag. Her fikk de gleden av å se lagkompisene ta GULL! For en start som reserve! Tsarek innhar den uformelle tittelen som norges beste reservehund frem til neste års konkurranse ;) I kvalifiseringen gikk Tsarek ut, men revansjerte seg betydelig i Exit Cup ved å "søke" seg til finalen og erobre 2 VK i den prestisjefylte 2 dagers VK`en :)
ES Berrskallens Raki
ES Raki til Johnny Brattbakk

Flere sterke prestasjoner!

ES Raki stilte lørdag i Exit-Cup, og kom seg videre til finalen gjennom å vinne sitt parti med 1.VK m/CK. I finalen gikk hun godt, men kom desverre ikke i fugl. Super innsats!