En ny jaktchampion er kronet i klubben!

Aiko og stian
VK-finalen i Alta ble en thriller! Pointer Aiko legger lista og smeller til med et djervt fuglearbeid allerede i første slippet. Etter 4 slipp og mye nerver kan Stian Henriksen slippe jubelen løs! Vi i hjemklubben gratulerer så mye, og er så stolt!


I tillegg må vi gratulere ES Roccos Tupsi til Odd-Brede Sommarseth med 2AK lørdagen, og Veidfjellets Tutta til Mads Hansen med en fantastisk sterk 1AK. Tutta blir en tøff konkurrent i VK fremover :) Bjørklitoppens Madonna gjorde også et sterkt inntrykk i Alta ved å komme seg til finalen på søk.
7 år gammel, og med hele 5 1 VK i sekken, legger Stian og Aiko kursen mot Alta. Championatet som utstillingshund er på plass fra tidligere, men jaktchampionatet har sittet langt inne for en særdeles dyktig jakthund.

Vest-Finnmark Fuglehundklubb lokker med Cacit, og Aiko har "blod på tann" for å si det slik ;) I kvalifiseringen og semifinalen kom han seg videre med et sterkt søk. I finalen fikk han første slipp mot GS Oda av Nassa. "Begge hundene jakter veldig bra. Aiko finnes i stand, løser selv ut, fortsetter videre. Finnes i ny stand, reiser djervt to ryper, RIOS. Apporterer utlagt rype korrekt. Aiko over Oda." (sakset fra VFFK sin VK finale online)

I andre slippet går han mot IS Fax. Begge hundene går glimrende og settes likt. Rangeringen etter alle hunder har hatt 2 slipp viser Pointer Aiko på topp, men dommerne vil gjerne leke mer ;)

Det kjøres i alt 4 slipp, og når siste hund kobles står Ørntuas C Aiko på topp med 1 VK m/Cacit! Nå kan han smykke seg med tittelen NJCH :)

For kennel Ørntua har det vært en fantastisk helg! VK-vinneren i Altaprøven og 2.premie for Ørntuas G Kauto i Artic Cup. Gratulerer!