Endelig kommer vi igang med hardt tiltrengt disiplinering av hund og eier....

Vi har ikke en fast instruktør som kan holde oss i ørene under samlingene. Dette blir å gå på omgang mellom dem som kan tenke seg å lede oss. Er du god på noe innenfor dressur, eller har lyst til å dele gode\dårlige erfaringer og tips så blir jeg "jette glad".

Kan tenke meg at vi setter opp en slags plan over hva vi har lyst til å trene på, og der må dere som vil\skal!! delta komme med innspill. Fint om du kunne sende meg en mail eller ringe meg på 91517958 de nærmeste dagene:-)

Grendehuset ligger ved hovedveien, så både eier og hund ha refleksvest eller lignende på seg!!! Målet er å ha hundene løse under treningen. Er du usikker på om du har god nok kontroll på din hyene, ta med langline.

Samlingene blir lagt opp slik vi er vant til med en pause i mellom to økter. For å dekke opp for kaffe og husleie betaler vi 20 kr per gang vi er der. Jeg stiller med kaffe\te og kaker til første samling.

Grendehuset ligger på høyre side av veien, ca et kvarters kjøring fra Finnsnes. Ta til høyre når du kommer av brua.

Og en siste ting: Vi må være flinke til å ta med oss poser til å plukke opp skitt. Tomflasker til å samle opp urin vil bli utdelt på stedet....

Æ glede mæ til å komme igang!! VEL MØTT!!