Sesongens siste jaktprøve.

Midt-Troms Fuglehundklubb inviterer til vinterprøve på Altevatn 28-29 april. Prøven er planlagt med 4 partier i UK/ AK, samt en 2 dagers VK. Villmarkssenteret på Innset som hovedkvarter. Klubben leier hele senteret og vi satser på god stemning før vi fuglehundfolk tar en velfortjent pause.

Påmelding til prøven:

Frist for påmelding er satt til 14.april. Innbetaling merkes med registreringsnummer for hunden, klasse en ønsker stille i, dato/dag en skal stille. Hvis fører er andre enn eier må dette også påføres. For VK må det påføres dato og sted for siste VK- eller 1.AK- premiering.
Avgift er kr 375 for UK/AK og kr 425 for VK. Konto.nr betaling skal gjøres til er 9741 11 64148.

Overnatting og bespisning

Pris pr. pers inkludert 2 overnattinger, 2 frokost og lunsjpakke, samt jegermiddag: 800,-

Kun overnatting: 350,- pr. natt
Kun frokost/lunsj: 70,- pr. dag
Jegermiddag: 150,-
Bestilling gjøres til prøveleder pr. mail. Adresse står under. Ta med pute og sengetrekk(puter og tepper samt laken er på plass) eller sovepose.

Behov for scooter:

Det vil bli forsøkt benyttet terreng innover Altevatn. For å få dette til har vi behov for at enkelte deltakere kan stille med scootere og sleder. Disse vil få betalt for drivstoffutgifter, men klubben står ikke ansvarlig for eventuelt havari eller skader som måtte oppstå. Deltakere som sitter på med scooter må påregne en ekstra transportavgift på kr 50.

Kom og bli med!

Skulle det være spørsmål eller uklarheter er det bare å ta kontakt med undertegnede. Ønsker alle velkommen til en flott prøvehelg!
Mvh Lise Nordaas, prøveleder.
tlf 994 85 566 mail: lise_n76@yahoo.no