Lørdag stile det mange spente deltakere til start på oppropet klokken 08.00. 3 VK parti og 4 kvalitetsparti ble sendt ut til ulike terreng rundt omkring på Altevann. Vi gjennomkjørte VK på Vargneset, Gaskas og Toppen/Koivassdalen. Kavlitetspartiene fikk også tildelt noen terreng innover vannet. Terrengene de fikk tildelt var Stordalen, Storholmen, Vargneset og Livelskaret. Lørdagens terreng levert bra med tanke på ryper og det var flere som kom smilende ned fra terrengene lørdags ettermiddag. 

Beste UK hund lørdag ble Alexsander Fjeldstad og hans Es Vanntinden`s F Råssa med  2 fmr og 2 fur! Gratulerer!

Alexsander Fjeldstad og ES Råssa_720x720[1].jpg

Søndag var det duket for finale i VK. Finlen gikk av staben i Koivassdalen og vinneren av VK Altevann finale 2016 ble: Breton Tromsørypa`s Pa Liz til Per Johnny Skjære med 1VK m/ Cacit. 2VK gikk til gordon setter Kletthovens Shira til Jim Pedersen ført av Roger Tømmerholen. Midt-Troms FK med prøvekomiteen gratulerer så mye! 

ellers var der flere som kunne komme smilende ned fra terrenget også denne dagen. komplett premieliste for helgen ligger linket under. 

Premieliste Altevatn 2016[1].pdf

 

Leder for klubben Knut Fredheim takker Thomas Hansen og  hans fantastiske komite en gang til. Han skriver videre på arrangementets side på facebook at det er utrolig stort å kunne være en del av en slik klubb som Midt - Troms Fuglehundklubb, som har slike medlemmer med en slik dugnadsånd som dere alle har :) 

 

Velkommen tilbake neste år!