På stormmelding og skikkelig forkjølt kjørte jeg til Tromsø fredag 2.mars på årsmøte. Årsmøtet skulle ikke starte før 20.00, men jeg beregnet god tid til Tromsø. Det skulle vise seg å være høyst nødvendig!

Alt gikk fint til jeg kom til Karlstad. Der måtte jeg selvfølgelig havne bakerst i en endeløs militær kolonne. Det er midt i rushen og etterhvert er det mange biler på slep. Takk og lov begynner noen å kjøre forbi og jeg hiver meg med, var egentlig ikke sikker på om det var lov... Endelig ved Takvann slipper vi forbi de siste.

På full fart over Heia lurer jeg på hvorfor bilene fremfor meg bremser så. Det skulle vel ikke være...Jo det er det! En ny militær kolonne som kjører i 20 km/t. Vet ikke helt om jeg skal gråte eller rive meg i håret. Heldigvis slipper jeg å gjøre noen av delene, de svinger av til Storsteinnes.

Nå skulle det bare være plankekjøring til Tromsø, hadde det ikke vært for ulykken i Lavangsdalen og omkjøringen i Andersdalen...

Jeg svinger av til Andersdalen og kjører nesten ut med det samme. Takk og lov for 4wd. Litt lenger fremme ligger det en bil i grøfta, men det er ikke folk der så jeg stopper ikke for å tilby min hjelp. Litt lenger fremme ligger bil nr to i grøfta. Der er føreren ved bilen og jeg kan lykkelig tilby min hjelp.

Jeg svinger ut og inn til kanten og på nesen i grøfta! Var det noen som så det?? Da er det greit å kunne kople inn lavserien og rygge seg opp igjen. Litt flau hopper jeg ut av bilen for å hjelpe, men det kommer en traktor susende så jeg overlater oppdraget til han.

Når jeg lenger frem ser bil nr tre i grøfta må jeg bare le og ta bilde.

bil nr tre i grøfta

Dette begynner å bli latterlig. Motgående fil er sperret lenger frem av en bil i grøfta og det er mange spor å se i veikanten etter biler som har kjørt ut. Gjett om jeg er glad for komme ut på hovedveien igjen! 5 timer har turen til Tromsø tatt mot tre som er normalt!

Så ankommer vi endelig årsmøtet. Vi stemmer over det nye styret og det ble slik:

Leder: Aase Jakobsen, Troms 2 år

Nestleder: Tone Trøite, Troms 1 år

Styremedlemmer: Ingeborg Ross, Troms 2 år. Gry Eikanger, Troms 1 år. Katrine Johannesen, Troms 1 år. Eva Ellingsen, Finnmark 1 år. Kjell Engen, Troms 2 år.

NKK region Troms og Finnmark er til for oss. De kan hjelpe til å utvikle klubbene ved for eks å avholde eller hjelpe til med å arrangere kurs. Det blir spennende å se utviklingen fremover.