Både Perle og Nemi har hatt en utrolig sesong i 2008.

Nemi Var UK hund bare i vinterhalvåret, men med en 2UK og 3x1UK var hun ikke bare å hente inn. Rune og Nemi deltok også i Artic Cupen og kom med videre til finalen på søk, men lyktes desverre ikke å komme på premielisten. Nemi ble også tredje beste UK hund i Pointercupen nasjonalt.

Perle har vært helt suveren på listene og det er et hav av poeng ned til 2.plassen i cupen vår. Under Altaprøven gikk Perle til topps i finalen med 1VK m/Cacit. I SM vant hun også sitt kvalifiseringsparti og ble dermed SJCH i tillegg til NJCH.

I klubbmesterskapet 2008 stakk KV Gakorimyras Ari og Arne Gunnar Moen av med seieren i UK. I AK ble det ikke kåret klubbmester.

NISK avd.9 Troms har en uoffisiell kåring av årets hunder i UK, AK og VK. I år som i fjor gikk hunder fra MTFK av med sieren i UK og AK. I UK ble IS Snyfjellets Nm-Red Sabre til Undertegnede og Lena Jakobsen beste hund. I AK ble IS Nm-Red Senja til Odd Brede Sommarset beste hund. Det kan jo nevnes at Senja ble beste unghund året før.

Om det er flere hunder i klubben med resultater fra slike kåringer vil vi gjerne at dere sender det inn sånn at vi kan skryte litt av dere på hjemmesia.