Medlemsfordeler

 

logo-jubileum.png

 

 

Som medlem av Midt-Troms FK får du en rekke medlemsfordeler:

 

Appetitt

Klubben har for avtale med det norske hundeforet Appetitt, her får medlemmer 30% rabatt på Appetitt hundefor hvor foret selges. Prosedyren for uttak av medlemsrabatten fungerer ved at man ber om et bonuskort v/utsalgsstedet. Når kortet er utfylt med kjøp av 5 sekker hundefor sendes bonuskortet til Petter Steen hos salgskompaniet som da returnerer gavekort pålydende 2 sekker gratis.

Trykk HER for å se avtalen 

Appetitt%2Blogo_uten%2Bundertekst_239x82.jpg

 

Jakthus #1

Av nyere dato tilbys medlemmer av klubben medlemsrabatt hos Jakthus #1 i Kiruna. Her får medlemmer 15% rabatt på produkter i hele butikken, samt 5% rabatt på våpen, ammunisjon, optik og elektronikk. For å kunne benytte seg av rabatten hos Jakhus #1 er man nødt til å ha gyldig bevis på betalt medlemsavgift hos Midt-Troms FK.

Trykk HER for å se avtalen 

nya_jakthus_ett_il.gif

Senja ved og Friluft

Klubben kan også av nyere tid tilby rabatt hos Senja ved og Friluft på Senja. Her får klubbens medlemmer 10% rabatt på Appetitt hundefor i tillegg til avtalen vi har med salgskompaniet, samt rabatter på hundeutstyr som ikke er på tilbud fra før av.

Trykk HER for å se avtalen 

400-senjavedogfriluft.jpg

NKK

Som medlem av en eller flere av NKKs medlemsklubber får du tilgang til en rekke fordeler. Ditt medlemsnummer hos NKK må oppgis ved bestilling hos NKKs samarbeidspartnere.